• 03 759 39 03
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Božično novoletna nastopa šolskih orkestrov in plesnega oddelka

Božično novoletna nastopa šolskih orkestrov in plesnega oddelka

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Spoštovani,

zaradi slabe epidemiološke slike in ob upoštevanju vseh ukrepov, bomo letošnja tradicionalna božično novoletna koncerta šolskih orkestrov in plesnega oddelka izvedli brez prisotnosti publike.

Oba nastopa bomo snemali in video posnetke kasneje objavili na naši spletni strani ter YouTube kanalu šole.

Učenci pridno vadijo in redno obiskujejo vaje šolskih orkestrov, zato je prav, da se tudi predstavimo. Snemanja koncertov bomo izvedli na odru Doma kulture Slovenske Konjice.

Snemanje šolskih orkestrov bo v četrtek, 16.12.2021 v popoldanskem času, na dan planiranega koncerta po letnem delovnem načrtu.

Snemanje plesnega oddelka bo v ponedeljek, 20.12.2021, ravno tako v popoldanskem času s predhodno generalko isti dan.

Novoletne nastope smo vsa leta namenili tudi zbiranju prostovoljnih prispevkov za pomoč plačila  materialnih stroškov (šolnine) otrokom iz socialno šibkejših družin. Zaradi situacije, ki smo ji priča že drugo leto, smo lansko leto ostali brez teh sredstev donacije in izčrpali vse rezerve.

Letošnje leto smo se odločili, da v mesecu decembru pošljemo poleg rednih položnic tudi prazne v želji, da s svojo dobrodelnostjo priskočite na pomoč tistim otrokom, ki si sicer zaradi slabše finančne situacije doma strokovnega glasbenega izobraževanja ne bi mogli privoščiti.

Vnaprej se vam najlepše zahvaljujem v imenu vseh, ki jim boste pomagali, obenem  Vas vljudno vabim, da si ob objavi koncerta in nastopa plesnega oddelka le ta ogledate in doživite čarobni koncert vaših otrok kar doma.

Želim vam veliko zdravja in vesel ter sproščen praznični december.

Branimir Klevže, ravnatelj


© 2024 Glasbena šola Slovenske Konjice. Vse pravice so pridržane. Izdelal: Maksima Web art