• 03 759 39 03
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Soglasje samotestiranja in Evidenčni list (za učence, ki obiskujejo pouk v prostorih glasbene šole)

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Spoštovani starši, skrbniki!

Kot ste verjetno že seznanjeni, morajo učenci v šolo svojemu učitelju (predmeta, programa) ali pa na mail šole (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) čimprej dostaviti kopijo soglasja / nesoglasja samotestiranja, katerega ste za svojega otroka oddali v svoji matični šoli (OŠ, SŠ). Če te kopije slučajno nimate, najdete obrazec soglasja/nesoglasja na spodnji povezavi.

Ravno tako morajo vaši otroci s sabo na vsako uro pouka prinesti EVIDENČNI LIST, s katerim izkažejo rezultat samotestiranja. Evidenčni list pridobite na matični šoli, kjer opravlja otrok samotestiranje. Tudi Evidenčni list najdete na spodnji povezavi. 

  • Soglasje / nesoglasje k izvajanju testiranja s testi HAG za samotestiranje . . . TUKAJ!
  • Evidenčni list . . . TUKAJ!

V primeru, da evidenčne liste za svoje otroke prevzamete starši, lepo prosim, da jih date svojim otrokom pred prihodom v glasbeno šolo. 

Opomba:

Kot pomoč vsem nam. Prazen evidenčni list bomo razdelili vsem otrokom. Starši lahko predhodno izpolnite podatke, otroci naj evidenčni list predložijo odgovorni osebi samotestiranja v OŠ, da vpiše rezultat testiranje in se podpiše.

 

Hvala za razumevanje.

 

Branimir Klevže, ravnatelj


© 2021 Glasbena šola Slovenske Konjice. Vse pravice so pridržane. Izdelal: Maksima Web art