• 03 759 39 03
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Pričetek šolskega leta 2021/2022

Pričetek šolskega leta 2021/2022

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Spoštovani,

novo šolsko leto se neizbežno hitro približuje. Upam, da ste spočiti in pripravljeni na nove izzive, ki jih ne bo malo.

Na žalost se še vedno zelo veliko ukvarjamo z virusom COVID 19, ki je prisoten in nam ne omogoča običajnega dela, kot smo ga bili vajeni pred leti. Osebni stik učenca in učitelja je najbolj pristen in zagotovo garantira uspeh.  Za nemoten vzgojno izobraževalni proces smo odgovorni prav vsi. Sami z vestnim ravnanjem upoštevajoč vsa priporočila in navodila lahko storimo veliko in na ta način pomagamo, da pouk ostane v šolah v dobro vseh nas.

Vskladu z navodili NIJZ lahko v šolo vstopajo samo udeleženci vzgojno-izobraževalnega procesa.

Starejši od 15 let, ki niso del sistema morajo s seboj imeti podpisano izjavo s katero izkazujejo, da izpolnjujejo enega od PCT pogojev. Za preverjanje teh pogojev je ravnatelj pooblastil vse strokovne delavce, hišnika in delavce v tajništvu šole.

PCT izjava-zunanji obiskovalci . . . tukaj!

Letošnje šolsko leto bomo pričeli po modelu B, ki je podrobneje opisan na spodnji povezavi.

Pričetek pouka po modelu B . . . TUKAJ!

Hišni red v času od 24.9. naprej do preklica . . . tukaj!

Še nekaj osnovnih obvestil:

  • Sreda,1.9.2021 od 13.00 do 18.00 - delitev urnikov na matični šoli in Trebniku. Več informacij dobite pri svojem učitelju predmeta ali programa. 
  • Učenci plesne pripravnice, baleta, predšolske glasbene vzgoje in glasbene pripravnice dobijo obvestila za prvo srečanje po pošti oz. sms sporočilu.
  • Vsi novi učenci boste po pošti prejeli podatke za registracijo AAI računa in elektrosnke pošte (domena - gsslovenskekonjice.si), ki je pogoj za delo v MS Teamsih (Microsoftovo orodje). Naslednji tedem prejmete tudi opomnik po sms sporočilu. Prosim, da prijavo uredite čimprej, potrebno je tudi naložiti aplikacijo Teams. Za morebitne nejasnoti pri prijavi kontaktirajte tajništvo šole ali informatika Boštjana Žugmana. Teamsi so pogoj za delo na daljavo.
  • Še vedno bomo izvajali spremstvo otrok prve triade iz OŠ Ob Dravinji. Ob ponedeljkih spremljevalec OŠ Ob Dravinji, ob četrtkih spremljevalec GŠ Slovenske Konjice.
  • Za vse informacije smo vam na voljo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.., tajništvo šole: 03 759 39 03, ravnatelj 031 673 404 ali informatik 041 382 910.

 

Želim vam lep preostanek počitnic in se vidimo 1. septembra V ŠOLI!

 

Branimir Klevže, ravnatelj

 


© 2024 Glasbena šola Slovenske Konjice. Vse pravice so pridržane. Izdelal: Maksima Web art