• 03 759 39 03
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Znižanje plačila materialnih stroškov z mesecem aprilom vse do preklica izrednih razmer

Znižanje plačila materialnih stroškov z mesecem aprilom vse do preklica izrednih razmer

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

Spoštovani starši, skrbniki in vsi uporabniki naših storitev!

Glede na situacijo v državi smo se odločili, da kljub temu, da plačilo materialnih stroškov ni vezano na vzgojno izobraževlni proces, temveč na stroške, ki jih šola tudi sicer ima, priskočimo na pomoč in pomagamo našim deležnikom tako, da znižamo višino zneska od meseca aprila naprej vse do preklica izrednih razmer.

Po temeljitem razmisleku smo se odločili, da bo višina plačila zneska za instrument, petje, izposojo instrumenta in Glasbeno pripravnico znašala 70% zneska veljavnega cenika, višina plačila Plesne pripravnice in Baleta pa 30% zneska veljavnega cenika oz.  Pravilnika o šolskih pristojbinah (TUKAJ).

Učitelji in šola smo se zelo potrudili, da v tem kriznem času s svojim delom nadaljujemo kvalitetno izobraževanje tudi na način, ki je edino mogoč. Tudi za pouk Plesne pripravnice in Baleta je storjeno veliko, pa vendar smo se odločili, da je znižanje za ta dva programa malo večje, saj izvajanje pouka na daljavo v teh dveh programih ne more biti na tako visokem nivoju, kot je vzgojno izobraževalni proces ostalih predmetov in programov. 

V želji, da smo Vam vsaj malo pomagali Vas lepo pozdravljam!

Ostanite zdravi.

Branimir Klevže, ravnatelj

Opomba: Glede določanja višine zneska plačila materialnih stroškov v izrednih razmerah se šole odločajo po lastni presoji, zato prmerljivost med šolami ni mogoča.

 

 


© 2024 Glasbena šola Slovenske Konjice. Vse pravice so pridržane. Izdelal: Maksima Web art