• 03 759 39 03
  • Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Božično-novoletni koncert orkestrov, komornih skupin, pevskega zbora ter solistov GŠ Slov. Konjice

Božično-novoletni koncert orkestrov, komornih skupin, pevskega zbora ter solistov GŠ Slov. Konjice

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 

V ponedeljek, 11. decembra, se je v Kulturnem domu Slovenske Konjice odvil božično-novoletni koncert orkestrov, komornih skupin, pevskega zbora ter solistov Glasbene šole Slovenske Konjice. Nastopajoči so skupaj s svojimi mentorji in dirigenti poskrbeli za čudovit in nepozaben koncert.

Koncert je otvoril mali orkester flavt pod vodstvom Žive Skrbiš, ki nas je že uvodoma popeljal v čarobne božične melodije. Nadaljeval je godalni orkester pod vodstvom Janeza Krevela, ki je z ubranim dirigiranjem poskrbel za enotnost in mehkobo njihovega nastopa. Sledil je trio harmonik in nato še kvintet pod vodstvom Bojane Matavž ter komorna skupina pod mentorstvom Janeza Krevela; vse tri komorne skupine so nastop izpeljale pogumno in odlično. Zatem je sledil nastop kitarskega orkestra, ki ga vodi Matic Plemenitaš. Matic je tudi aranžer vseh skladb, s katerimi so se mladi kitaristi predstavili skupaj s številnimi gosti, ki so jih povabili medse. Poskrbeli so za veliko navdušenja in odlične glasbe.

Na koncu pa se je, tako kot vedno, predstavil še najštevilčnejši orkester, to je pihalni orkester pod vodstvom Branimirja Klevžeta. Tudi pihalni orkester je poskrbel za dobro mero glasbenih užitkov. Ob koncu nas je že tradicionalno razveselil s skladbama Silvestrski poljub in Sveta noč.

Koncert je povezovala učenka Nadja Obrul, za zaključno zahvalo pa je poskrbela pomočnica ravnatelja Sandrine Zemljak.

Vsem nastopajočim, njihovim mentorjem in organizatorjem koncerta iskreno čestitamo za čudovit in čaroben koncert!

Ogled videa TUKAJ!

Ogled slik TUKAJ!


© 2024 Glasbena šola Slovenske Konjice. Vse pravice so pridržane. Izdelal: Maksima Web art