• 03 759 39 03
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Pouk od ponedeljka 9.11.2020 dalje NA DALJAVO

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Spoštovani!

Vlada RS je na podlagi slabega epidemiološkega stanja v državi, dne 5.11.2020 sprejela sklep, s katerim je podaljšala uporabo omejitev, določenih v Odloku o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (Uradni list RS, št. 152/20).

Ministrica za izobraževanje, znanost in šport, je na podlagi 104. člena Zakona o začasnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic COVID-19 (Uradni list RS, št. 152/20) izdala sklep, s katerim je zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo od 9. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo v šolah za vse učence izvajalo na daljavo.

V skladu z navedenim, bo vzgojno-izobraževalni proces na Glasbeni šoli Slovenske Konjice od 9.11.2020 dalje do preklica navedenega ukrepa potekal na daljavo.

Delo bo potekalo po ustaljeni praksi, preko Microsoftovih orodij (MS Teams). V primeru, da imate težave s prijavo, nas kontaktirajte na elektronski naslov This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ali pokličite v tajništvo šole na telefonsko številko 03 759 39 03. Vsak učitelj bo kontaktiral svojega učenca in se dogovoril za urnik in način dela.

Dobro se zavedam, da se pouk na daljavo ne more primerjati z neposrednim stikom učenca in učitelja, pa vendar smo v situaciji, ki nam žal začasno onemogoča takšno prakso. Prepričan sem, da se da tudi na takšen način pridobiti določena znanja, ki nam bodo vsem nam v korist tudi v prihodnje.

V želji, da se trenutna situacija čim prej umiri in se vrnemo v ustaljene tirnice Vas lepo pozdravljam.

Ostanite zdravi.

Branimir Klevže, ravnatelj


© 2020 Glasbena šola Slovenske Konjice. Vse pravice so pridržane. Izdelal: Maksima Web art